Inbjudan till Eldracet Lördagen 17 oktober 2009

inbjud1.jpg

Blynäsvikens Båtklubb (BlBK) inbjuder till Eldracet
Trälhavet (Allegrogrund) – Nässlingen
Lördagen 17 oktober 2009 med start 11.00

Välkomna till det första ELDRACET, en tillfartskappsegling genom den vackra höstskärgården som avslutas med en hejdundrande FEST – öppen för både kölbåtar och flerskrovare.

Under flera år har skärgårdens krogar och konferansanläggningar arrangerat en ”Eldhelg” i oktober med fest och aktiviteter. Under 2 år har flerskrovare informellt träffats vid Nässlingen, förra året var i 5 båtar. I år har vi lyckats reservera plats för 35 personer. Så här skriver Nässlingen på sin hemsida :

Eld över Hav & Land
17-18/10 2009 är det åter dax för Skärgården att lysa upp i höstmörkret! På Nässlingen kan du även i år njuta av vår grillbuffé och levande musik med Cover Up. Vi kommer även bjuda på en stämningsfull Eldshow med gycklare från TRiX samt ett sprakande fyrverkeri!

Grillbuffé inkl. 1 glas vin alt 33cl starköl 395,-/p. Frukost kan även ordnas för c:a 70:-, kappsegling är denna gång Gratis!!
Nässlingen kommer även att står för några priser, hoppas på ett trevligt prisbord i övrigt.

Anmälan:

Via mail till jan.tornqvist@live.se
kopiera nedanstående till ditt  mail:
Skeppare, Båtnamn, Båttyp, Klubb ,LYS ,Segelnr, med/utan Spinn, E-mail, mobil/SMS, Antal pers middag, Antal frukost

Lista över anmälda, banbeskrivning, seglingsföreskrifter samt rorsmansförklaring kommer att finnas på Blynäsvikens Båtklubbs hemsida, seglingssektionen www.bbk.to

Jan Törnqvist
DF920 SWE333M
jan.tornqvist@live.se
070-5465017