Sjösatt nytt forum nu!

Edit 13-07-15: Nej, det där känns inte vettigt, min tanke var att “alla” skulle kunna läsa, men att vi kanske ska ha något slags kontroll över vilka som får skriva, jag försäker reda ut hur det är med behörigheterna alt provar en annan lösning!

Jag var totat överbelastat med ett projekt som skulle inneburit en sejour på andra sidan jordklotet på försommaren, men det ställdes in i sista stund, så nu är ordningen återställd, båten i sjön, kappseglad, seglad och övernattad och jag har också sjösatt ett nytt forum under rubriken “Forum”!

Lika litet som något annat så kommer det ju att vara invändnings- och felfritt, liksom att vi måste hitta form och struktur som passar oss. Men under devisen att allt som behövs ändå finns i WordPress så kan detta fungera bra. Inloggning och sådant är helt integrerad med WordPress, har ni kommenterat är ni redan med i systemet och vi får se hur hårt kranarna ska vara stängda, jag börjar med att ställa upp dem alldeles och så får vi se hur hårt vi ska skruva till.

Möjligen finns det en bra metod att importera från sidan “Diskussion”, men tillsvidare får den ligga kvar.