Välkommen till nya SCTS

Välkommen till SCTS nya hemsida.

Huvudsyftet med den nya hemsidan är att det ska vara enklare för flera personer att skapa inlägg för att snabbare och oftare kunna publicera relevant information. Dessutom har kommentarer gjorts möjligt för att göra sidan mer levande. Dessutom finns det en “mini-forum”-funktion (under diskussion på menyn) där fria diskussioner kan föras.

Första gången ni kommenterar måste kommentaren godkännas, vi ska försöka godkänna kommentarer så snabbt som möjligt men ibland kan det förstås ta en stund. Har ni väl fått en kommentar godkänd så kan ni i fortsättningen kommentera direkt utan att invänta godkännande.

Sidan är medvetet väldigt enkel men byggd på ett system som gör det väldigt enkelt att utöka och göra om allt eftersom. Om ni har åsikter eller önskemål får ni väldigt gärna skriva en kommentar.

EDIT: Vi har tagit bort medlemssidorna och möjligheten att logga in, orsaken är att det blev för mycket jobb att hålla alla medlemmar med användarnamn och lösenord. Det login som finns är enbart för de som skriver inlägg och sköter sidan.